8 yıldır umumi tuvalette yaşıyor!

Uzun süre işsiz kaldığını belirten Elmas, Alaplı'da Belediyeye ait umumi tuvaletin işletmeciliğinin kendisine verildiğini ancak para kazanamadığını söyledi. Tuvalete müşteri gelmediğini, haftada ancak 2-3 lira kazanabildiğini, geçimini ayrıca hurda teneke

8 yıldır umumi tuvalette yaşıyor!

Uzun süre işsiz kaldığını belirten Elmas, Alaplı'da Belediyeye ait umumi tuvaletin işletmeciliğinin kendisine verildiğini ancak para kazanamadığını söyledi. 

Tuvalete müşteri gelmediğini, haftada ancak 2-3 lira kazanabildiğini, geçimini ayrıca hurda teneke toplayarak sürdürmeye çalıştığını kaydeden Sezgin Ziya Elmas, zorlu geçen hayatını şöyle anlattı:

''Tuvaletin işletmeciliğini üstlendiğimde geçici olarak burada kalmaya başladım. Ama bir türlü iki yakam bir araya gelmedi. Hayatımı idame ettirebileceğim parayı tuvalet işletmeciliğinden hiçbir zaman kazanamadım. Param olmadığı için de ev tutamadım.

Tuvaletin içindeki 2 metrekarelik rutubetli odada 8 yıldır yaşamaya çalışıyorum. Artık burası benim evim oldu. 3 ablam var, onlar da kendi hayat mücadelelerinde, bana destek veremiyorlar. Burada yaşamak çok zor ama kendi kendime sokakta kalmaktan iyidir diyorum. Geceleri soğuk oluyor. Bazen fareler yanıma kadar geliyor. Yeşil kartım var, sağlık giderlerimi onunla karşılıyorum.

Barınabileceğim ev ya da çalışabileceğim bir iş verilmesini arzu ediyorum.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler