8 kişi keneden hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, Tokat merkeze bağlı Tahtoba köyünde ikamet eden Recep Y. (19) kene hastalığı belirtileri nedeni ile Tokat Devlet Hastanesi intaniye servisinde tedavi altına alındı.Durumunun ağırlaşması üzerine Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakü

8 kişi keneden hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, Tokat merkeze bağlı Tahtoba köyünde ikamet eden Recep Y. (19) kene hastalığı belirtileri nedeni ile Tokat Devlet Hastanesi intaniye servisinde tedavi altına alındı.

Durumunun ağırlaşması üzerine Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan genç hayatını kaybetti. Yakınları tarafından Sivas'tan cenazesi alınan genç toprağa verilecek.

Öte yandan vücudunda dolaşan keneyi eli ile alarak ezdiği ileri sürülen gencin 3 ay sonra askere gitme hazırlıkları yaptığı öğrenildi. 9 kardeş olan Recep Y.'nin 20 yıl önce annesini bir süre öncede babasını kaybettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam