8 ilimize sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre hava sıcaklığı ülke genelinde 2 ila 4 derece artarak mevsim normallerinde seyredecek.  Yapılan son değerlendirmelere göre; Bartın, Sinop, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ile Artvin ve Kastamonu'nun kıyı ilçelerinin sağanak

8 ilimize sağanak yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre hava sıcaklığı ülke genelinde 2 ila 4 derece artarak mevsim normallerinde seyredecek. 
 
Yapılan son değerlendirmelere göre; Bartın, Sinop, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ile Artvin ve Kastamonu'nun kıyı ilçelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı, ülke genelinde 2 ila 4 derece artarak, mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.
 
Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı, Akdeniz Kıyıları, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güneyinde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında zaman zaman kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.
 
Bazı illerin hava sıcaklık dereceleri ise şöyle: "İstanbul 27; İzmir 30; Antalya 29; Ankara 24; Bolu 23; Samsun 24; Trabzon 24; Erzurum 22; Van 26; Diyarbakır 33; Şanlıurfa 33."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam