8 aylık hamile kadının sır ölümü

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde psikolojik tedavi gören 8 aylık hamile Sevda Şingül, 2'nci kattaki odasının penceresinden atlayarak intihar etti. 22 yaşındaki Şingül'ün karnındaki bebeği de öldü. Sevda Şingül, geçen yıl görücü usulü ile evlene

8 aylık hamile kadının sır ölümü
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde psikolojik tedavi gören 8 aylık hamile Sevda Şingül, 2'nci kattaki odasının penceresinden atlayarak intihar etti. 22 yaşındaki Şingül'ün karnındaki bebeği de öldü.
 
Sevda Şingül, geçen yıl görücü usulü ile evlenerek Yozgat'a yerleşti. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan Şingül, 3 ay önce Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde oturan babasının evine geldi. 8 aylık hamile Sevda Şingül, 1 Ağustos'ta Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yatırılarak psikolojik tedaviye alındı.
 
OLAY YERİNDE BEBEĞİYLE CAN VERDİ
 
Kadına refakatçilik yapan annesi 8 Ağustos akşamı kısa süreliğine odadan ayrılınca, Sevda Şingül, kendini 2'nci katın penceresinden boşluğa bıraktı. Sevda Şingül ve karnındaki Bebek olay yerinde can verdi.
 
EŞİ VE AİLESİ CENAZEYE GELMEDİ
 
Sevda Şingül'in cenazesi dün gece Doğubayazıt İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi. Genç kadının cenazesine eşi ve eşinin yakınlarının gelmediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler