77 yaşındaki dedeye şok!

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde oturan 77 yaşındaki Halil İbrahim Fidan, evlilik programında tanışarak evlendiği ve 10 gün evli kaldığı Sevgi Y.'nin paraları, altınları ve arabasını alıp kaçtığını iddia etti.Karasu İlçesi'nde oturan 2 çocuk babası Halil İbr

77 yaşındaki dedeye şok!

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde oturan 77 yaşındaki Halil İbrahim Fidan, evlilik programında tanışarak evlendiği ve 10 gün evli kaldığı Sevgi Y.'nin paraları, altınları ve arabasını alıp kaçtığını iddia etti.

Karasu İlçesi'nde oturan 2 çocuk babası Halil İbrahim Fidan, yalnızlığına son vermek için özel bir kanalda haftanın 5 günü yayınlanan evlilik programına katıldı.

Burada Sevgi Y. adında ve 48 yaşında olduğunu söyleyen kadınla tanıştı. Çift, evlenmek üzere anlaştı. Program formatı gereği birbirlerini tanımak için 1 hafta süre verilen Halil İbrahim Fidan ile Adapazarı'nda yaşadığını söyleyen Sevgi Y. birlikte Karasu İlçesi'ne geldi. Bir süre sonra da Karasu Belediyesi Evlendirme Memurluğuna başvurarak resmi nikah kıydırdı.

'48 DEDİ 59 YAŞINDA ÇIKTI'

Evliliğin 10'ncu gününde iddiaya göre Sevgi Y., 7 bin lira değerindeki altınları ve evin önünde bulunan otomobili alarak kaçtı. Karasu ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek şikayette bulunan Halil İbrahim Fidan, polis merkezi çıkışı gazetecilere kandırıldığını öne sürerek şunları anlattı: "Programda benimle evlenmek istediğini söyleyince sunucu 'Gidin bir haftada birbirinizi tanırsanız evlenirsiniz' diyerek bizi gönderdi. Biz de Karasu'ya geldik. Bir hafta gezdik. Sürekli bana evlenmek istediğini söyledi. Sonra program sunucusuna evleneceğimizi bildirdik. Kızlarım 'Baba televizyon programıyla evlenilmez' diyerek karşı çıktı. Buna rağmen evlendim. Benimle tanışırken 48 yaşında olduğunu söylemişti. Ancak nikah kıyılırken 59 yaşında olduğunu gördüm. Yukarıda Allah var. Evliliğimizin 10 günü süresince yanıma yanaşmadı. O ayrı yatakta yattı, ben ayrı yatakta. Onuncu gün altınları, paralarımı ve arabayı alarak kaçtı. 7 bin lira paramı aldı."

Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü, resmi nikahlı eşinin dolandırıcılıkla suçladığı Sevgi Y.yi aramaya başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam