72'lik dede şoke etti !

Adana'da kendisinden harçlık isteyen kendi ismini verdiği torunu 26 yaşındaki Ali Filik'i 7 kurşunla öldürdükten sonra kaçan 72 yaşındaki katil zanlısı dede Cabbar Ali Filik her yerde aranıyor. Filik'in yakalanması için tüm jandarma ve emniyet birimlerine

72'lik dede şoke etti !

Adana'da kendisinden harçlık isteyen kendi ismini verdiği torunu 26 yaşındaki Ali Filik'i 7 kurşunla öldürdükten sonra kaçan 72 yaşındaki katil zanlısı dede Cabbar Ali Filik her yerde aranıyor. Filik'in yakalanması için tüm jandarma ve emniyet birimlerine fotoğrafı ile bilgileri aktarıldı.

Ali Filik, 12 gün önce birlikte yaşadığı dedesi Cabbar Ali Filik'ten harçlık para istedi. Dede Filik, alkol aldığı iddiasıyla toruna para vermek istemeyince tartışma çıktı. Dede Filik, daha önce de para yüzünden kendisini bacağından yaralayan torununa öfkelendi. Ruhsatlı tabancasıyla kurşun yağdırdı. Vücuduna 7 kurşun isabet eden Ali Filik hayatını kaybetti, katil zanlısı dede ise kaçtı. Üvey babaanne Hayriye Filik durumu jandarmaya bildirdi.
 
Dedesi tarafından öldürülen Ali Filik toprağa verilirken, katil zanlısının kaçarken kullandığı otomobil ile tabanca Ceyhan ilçesinin Doruk beldesinde bulundu. Jandarma ekipleri, torun katilini yakalamak için çalışmasını sürdürürken, çevre il ve ilçelerdeki emniyet güçlerine de bilgi verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam