72 kilo eroin ele geçirildi!

 İran'dan Avrupa ülkelerine eroin sokulacağı istihbaratı üzerine, Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü hareket geçti. Uyuşturucunun, Alanya'dan geçileceği bilgisi üzerine KOM ekipleri

72 kilo eroin ele geçirildi!

 

İran'dan Avrupa ülkelerine eroin sokulacağı istihbaratı üzerine, Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü hareket geçti. Uyuşturucunun, Alanya'dan geçileceği bilgisi üzerine KOM ekipleri Mahmutlar beldesi girişine gelen ev eşyası yüklü İ.K.'nın (39) kullandığı 07 EVS 94 plakalı kamyonu durduruldu. 

 

Operasyon düzenlenen kamyonun kasa bölümünün baş kısmında oluşturulan zula içerisinde, 142 parça halinde 72 kilogram 276 gram eroin ele geçirildi. Aramalara, Alanya KOM'un 'Lara' ve 'Ben' isimli narkotik köpekleri de destek verdi. Ev taşıma süsü verilen kamyonun önünde eskortluk yaptığı belirtilen 34 HCD 35 plakalı otomobil de ele geçirildi. Olayda kamyon sürücüsü İ.K., A.Ö. (43) ve C.Y. (27) yakalanarak gözaltına alındı. 

 

İran'dan getirildiği ve Avrupa ülkelerine sokulması planlandığı belirtilen yaklaşık 4 milyon lira değerinde olduğu belirtilen eroin maddesine el konuldu. Gözaltında bulunan 3 zanlının ifadeleri devam ediyor. Zanlılar, ifadelerinin ardından yarın adliyeye sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler