70’lik teyzenin yaptığına bakın!

Edirne’de 70 yaşındaki Bulgar uyruklu kadın, kaçak içki satışı yaptığı gerekçesiyle 3. kez polise yakalanınca, bayılma numarası yaptı. Kaçak içki ve ürün satışı yapan yaşlı kadına, çevredeki vatandaşlar da tepki gösterdi.Olay, saat 13.00 sıralarında Edirn

70’lik teyzenin yaptığına bakın!

Edirne’de 70 yaşındaki Bulgar uyruklu kadın, kaçak içki satışı yaptığı gerekçesiyle 3. kez polise yakalanınca, bayılma numarası yaptı. Kaçak içki ve ürün satışı yapan yaşlı kadına, çevredeki vatandaşlar da tepki gösterdi.

Olay, saat 13.00 sıralarında Edirne’nin Balıkpazarı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bulgaristan’dan kaçak olarak ülkeye soktukları içki ve çeşitli gıda ürünlerinin bölgede satışını yapan bir grup Bulgar uyruklu kadın, çevredeki esnaf ve vatandaşlar tarafından polise bildirildi. Polis ekiplerinin olay yerine gelene kadar grup içerisinde bulunan diğer kadınların bölgeden ayrıldığı öğrenilirken, 70 yaşındaki Bulgar uyruklu Ayşe Zeynep, yanında bulunan kaçak içki ve ürünlerle olay yerinde yakalandı.

POLİSİ GÖRÜNCE KENDİNİ YERE ATTI

Bulgaristan’dan kaçak olarak ülkeye soktukları içki ve gıda ürünü satışı yapan yaşlı kadın, 3. kez aynı bölgede ihbar üzerine polise yakalanınca, bayılma numarası yaparak kendini yere attı. Sivil polis ekiplerinin çağırdığı ambulansla gelen sağlık ekipleri yaşlı kadının herhangi bir sağlık sorunu olmadığını belirledi. Kendisine müdahale eden sağlık memurlarına isminin Ayşe Zeynep olduğunu söyleyen kadın, daha sonra ise soyadını hatırlamadığını ve gitmek istediğini söyledi. Polis aracına binmemek için direnen kadın, ekip aracına bindirilirken bir kez daha kendini yere atma teşebbüsünde bulundu. Bayan polis memurunu ‘Bizi uğraştırma’ demesi üzerine ekip aracına alınan yaşlı kadın gözaltına alınarak, işlemleri için Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine götürüldü. Polis ekipleri yaşlı kadının yanında getirdiği poşetlerdeki içki şişelerine el koydu.

VATANDAŞLAR, KAÇAK İÇKİ SATIŞINA TEPKİ GÖSTERDİ

Edirne’nin çeşitli noktalarında kaçak içki ve sigara satışı yapıldığını söyleyen vatandaşlar, bu durumun uyuşturucu kullanımının da önünü açtığını iddia etti. Yaşlı kadının bilerek bayılma numarası yaptığını ve aynı bölgede başka kaçak ürün satışı yapan insanların da olduğunu söyleyen vatandaşlar, konu ile ilgili önlem ve tedbir alınmasının gerektiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler