7 Yaşındaki kız maganda kurbanı

Esentepe Mahallesi Savcı Mehmet Türkseven Caddesi üzerinde, iki araç sürücüsü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Sürücülerden Mehmet E. ve Mehmet T. evden pompalı tüfeklerini alarak rastgele havaya ateş açmaya başladı. Karşılıkla olarak birbirine at

7 Yaşındaki kız maganda kurbanı

Esentepe Mahallesi Savcı Mehmet Türkseven Caddesi üzerinde, iki araç sürücüsü arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Sürücülerden Mehmet E. ve Mehmet T. evden pompalı tüfeklerini alarak rastgele havaya ateş açmaya başladı. Karşılıkla olarak birbirine ateş açan şahısların silahlarından çıkan bir kurşun, yoldan geçen 7 yaşındaki Firdevs Ateşli'nin kafasına isabet etti. Annesi Ülkü Ateşli ve 4 yaşındaki kız kardeşi ile birlikte alışveriş yapmak için manava giden Firdevs, olay yerinde hayatını kaybetti.

Deniz Nakliyecileri İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrecisi Firdevs Ateşli'nin kız kardeşi Gülay ise ablasının resmi ile teselli bulmaya çalıştı. Polis olayla ilgili olarak 2 kişiyi gözaltına aldı. Silahlı çatışmanın yaşandığı yerdeki marketin sahkibi Yusuf Yerli, "Yolda iki grup arasında çatışma çıktı. Bir anda küçük kızın kanlar içerisinde yere yığıldığını gördük. Olaydan dolayı çok üzüntülüyüz. Benim dükkanıma da kurşunlar isabet etti." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam