65 yaşında büyüteçle ne öğrendi?

  Bugüne kadar kıldığı her namazın ardından “Ya Rabbi dünya gözüyle Kur-an öğrenmeyi bana nasip eyle” diyerek dua ettiğini belirten 4 çocuk ve 6 torun sahibi Ayşe Yenigürbüz, “Gözlerim ileri derece bozuk, görmekte zorlanıyorum. Allah’ım dualarımı kabul et

65 yaşında büyüteçle ne öğrendi?

 

 

Bugüne kadar kıldığı her namazın ardından “Ya Rabbi dünya gözüyle Kur-an öğrenmeyi bana nasip eyle” diyerek dua ettiğini belirten 4 çocuk ve 6 torun sahibi Ayşe Yenigürbüz, “Gözlerim ileri derece bozuk, görmekte zorlanıyorum. Allah’ım dualarımı kabul etti ve bana 65 yaşından sonra Kur-an okumayı bahşetti." dedi.

 

Oğlunun arkadaşı İbrahim Erkayacan Hoca'nın bir gün evlerine geldiğini ve kendisinin isteğini duyunca hemen öğretmeye başladığını kaydeden Ayşe Yenigürbüz, "İbrahim Hoca, Elif-Ba kitabının sayfalarını büyük ebatta fotokopi çektirdi. Büyük boy fotokopiye rağmen yine okumakta zorlandım, ancak yılmadım. Oğlum büyüteç aldı ve onunla okumaya başladım. Yasin’li oturmalarımızda bilenler okuyup takip ediyorlar ben de imreniyordum. Artık ben de onları takip edebiliyorum. Hatta şimdi oğlum Kur’an cüzlerini her sayfayı iki sayfa olacak şekilde büyük boy fotokopi yaptırdı. Şu an üçüncü cüzü okuyorum. Rabbim nasip ederse, ömür verirse hatim indireceğim. Sıkıntılarıma rağmen şu an dünyanın en mutlu insanıyım. Ben görmekte zorlanırken Kur’an-ı öğrenebiliyorsam herkes öğrenebilir. Yeter ki istek, arzu olsun, Rabbim nasip ediyor.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler