63 kilo uyuşturucu yakalandı!

  Van'dan batı illerine uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisini alan Emniyet İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Uyuşturucunun kamyonetin kasasındaki gizli özel bölmelere yerleştirilip, Adana

63 kilo uyuşturucu yakalandı!

 

 

Van'dan batı illerine uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisini alan Emniyet İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Uyuşturucunun kamyonetin kasasındaki gizli özel bölmelere yerleştirilip, Adana'ya doğru hareket ettiğini belirleyen ekipler, bu sabah saatlerinde Tarsus-Adana Gaziantep Otoyolu'nda denetim yaptı. Otoyolun, şehir merkezinde kontrol noktaları oluşturan ekipler, 06 AP 2613 plakalı kamyoneti durdurdu. Havadan polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda durdurulan kamyonet, dedektör köpekler tarafından arandı. Kamyonetin boş olan kasasının altına özel yapılmış bölmelerde, 500'er gramlık paketler halinde 63 kilo eroin ele geçirildi. Sürücüsü gözaltına alınan kamyonet de incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler