6 yaşındaki çocuğun acı sonu!

Ordu’nun Kumru ilçesinde üzerine ağaç düşen 6 yaşındaki Yasin Dim hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre, Kumru ilçesinde Yasin Dim'in (6) üzerine kesilen bir ağaç düştü. Ağır yaralanan çocuk için 112 Acil sağlık ekiplerinden yardım istendi. Ağacın al

6 yaşındaki çocuğun acı sonu!
Ordu’nun Kumru ilçesinde üzerine ağaç düşen 6 yaşındaki Yasin Dim hayatını kaybetti.
 
Edinilen bilgiye göre, Kumru ilçesinde Yasin Dim'in (6) üzerine kesilen bir ağaç düştü. Ağır yaralanan çocuk için 112 Acil sağlık ekiplerinden yardım istendi. Ağacın altından çıkarılan çocuk, 112 ekiplerince Fatsa'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Beyin kanaması geçiren çocuk, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 
Hastane acil doktoru Emrah Kadı, çocuğun hastaneye geldiğinde kalbinin durduğunu ve yapılan 45 dakikalık müdahaleye rağmen kurtarılamadığını söyledi. Yasin Dim'in ölüm haberini alan ailesi hastane önünde sinir krizi geçirdi. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler