6 yaşındaki Azeri çocuk havuzda boğuldu

Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı Phaselis Princess Göynük Otel'e anne, babası ve teyzesiyle tatile gelen Azeri uyruklu Leyla Rzayeva, dün saat 15.00 sıralarında teyzesiyle havuza gitti.Bir süre sonra diğer tatilciler ve cankurtaran Leyla Rz

6 yaşındaki Azeri çocuk havuzda boğuldu

Kemer'e bağlı Göynük Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı Phaselis Princess Göynük Otel'e anne, babası ve teyzesiyle tatile gelen Azeri uyruklu Leyla Rzayeva, dün saat 15.00 sıralarında teyzesiyle havuza gitti.

Bir süre sonra diğer tatilciler ve cankurtaran Leyla Rzayeva'nın yetişkinler havuzunun dibinde hareketsiz durduğunu fark etti. Sudan çıkarılan çocuk otele gelen ambulansla Kemer'deki özel bir hastaneye götürüldü. Buradaki müdahalenin ardından aynı hastanenin Antalya'daki şubesine sevk edilen Leyla Rzayeva, sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Leyla Rzayeva'nın cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler