6 ülkede eş zamanlı operasyon

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'da önceden belirlenen adreslere sabaha karşı eş zamanlı baskın düzenledi.Eş zamanlı operasyonun Avrupa ayağında Almanya, İsviçre, Fransa, İspanya, İtalya ve Belçika'da baskınlar yapılırken, Türkiye

6 ülkede eş zamanlı operasyon

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'da önceden belirlenen adreslere sabaha karşı eş zamanlı baskın düzenledi.

Eş zamanlı operasyonun Avrupa ayağında Almanya, İsviçre, Fransa, İspanya, İtalya ve Belçika'da baskınlar yapılırken, Türkiye ayağında da İstanbul'un yanı sıra Antalya ve Balıkesir'de eş zamanlı baskınlar gerçekleştirildi.

Türkiye'deki operasyonlarda, şebeke lideri olduğu öne sürülen Filistin uyruklu Nasser K'nın da aralarında bulunduğu 35 kişi gözaltına alındı.

Operasyonlarda, şebekeyle 2-5 bin dolar arasında anlaşarak, Orta Doğu ülkelerinden Avrupa ülkelerine kaçak olarak geçmeye çalışan 20 mülteci de yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şebeke üyelerinin adliyeye sevk edileceği, mültecilerin ise sınır dışı edileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam