6 ilde eş zamanlı operasyon!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Urfa ve Diyarbakır olmak üzere çeşitli illerde uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonlarda bir şebekeyi çökertti. Operasyon kapsamında gözaltına alınan zanlıların yarın sabah saatlerinde İstan

6 ilde eş zamanlı operasyon!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Urfa ve Diyarbakır olmak üzere çeşitli illerde uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonlarda bir şebekeyi çökertti. Operasyon kapsamında gözaltına alınan zanlıların yarın sabah saatlerinde İstanbul Adliyesi'ne sevk edilmesi bekleniyor. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak gerçekleştirdiği operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Emniyet güçleri, uzun süredir Türkiye genelinde etkin bir şekilde uyuşturucu sevkiyatı yapan bir çeteyi takip ediyordu. Ekipler, Diyarbakır ve Urfa'nın yanı sıra çeşitli illerde eş zamanlı olarak düzenledikleri operasyon kapsamında 15 kişiyi yakaladı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 470 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan zanlıların, yarın sabah saatlerine İstanbul Adliyesi'ne sevk edilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam