6 aylık eşe 6 bıçak darbesi

Kadıköy’de 64 yaşındaki İsmail Perktaş, 6 ay önce evlendiği karısı Mutlu Perktaş ile tartıştı. 22 yaş küçük karısının kendini sürekli kıskanmasından bıkan elektrikçi, 6 ay önce evlendiği hayat arkadaşını evin mutfağında 6 bıçak darbesiyle öldürdü.Cinayeti

6 aylık eşe 6 bıçak darbesi

Kadıköy’de 64 yaşındaki İsmail Perktaş, 6 ay önce evlendiği karısı Mutlu Perktaş ile tartıştı. 22 yaş küçük karısının kendini sürekli kıskanmasından bıkan elektrikçi, 6 ay önce evlendiği hayat arkadaşını evin mutfağında 6 bıçak darbesiyle öldürdü.

Cinayeti kayınvalidesi ile üvey oğlunun gözleri önünde işleyen İsmail Perktaş, “Kıskançlığı beni bunaltmıştı” dedi. Mutlu Perktaş’ın annesinin Alzheimer hastası olduğu öğrenildi. Bir komşusu “Evli kaldığı her ay için bir bıçak saplamış” yorumunu yaptı.
 
Cinayet Merdivenköy Mahallesi Güven Sokak 20 numarada bulunan apartmanda meydana geldi. Oturduğu binanın altında elektrikçi dükkanı bulunan 64 yaşındaki İsmail Perktaş, 6 ay önce evlendiği 42 yaşındaki Mutlu Perktaş ile kıskançlık yüzünden tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma şiddetlenerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında İsmail Perktaş, tezgahın üzerinde duran bıçakla karısını mutfakta 6 yerinden bıçakladı.
 
Talihsiz kadın kanlar içinde yere yığıldı. Yaşanan kavga sırasında gürültüyü duyan komşuları durumu polise ihbar etti. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kanlar içinde yerde yatan yaralı kadını görünce sağlık ekiplerine haber verdi.
 
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen Mutlu Perktaş hayatını kaybetti. Kavga sırasında evde olan Mutlu Perktaş’ın annesi ile eski eşinden olan 12 yaşındaki oğlu cinayeti saniye saniye izlemek zorunda kaldı. Mutlu Perktaş’ın annesinin Alzheimer hastası olduğu öğrenildi. Annesinin ölümünü izleyen çocuk ise polisler tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
 
Cinayeti işledikten sonra teslim olan İsmail Perktaş sorgulanmak üzere Kadıköy Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Yaşanan olayı anlatan bir komşusu, “Yeni evlenmişlerdi. 6 ay oldu. Hep tartışıyorlardı” dedi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Mutlu Perktaş’ın cansız bedeni Göztepe Etiğim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.
 
İsmail Perktaş ifadesinde “Mutlu benim dükkanımda çalışmaya başladı. Bir süre sonra birbirimizden hoşlandık. O da benim gibi önceden bir evlilik yapmıştı. Onun da çocukları vardı. 6 ay önce evlendik. Ben kiminle konuşsam beni kıskanıyordu. Kıskançlıkları beni bunaltmıştı. Yine tartıştık ve onu bıçakladım. Pişmanım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam