6 aydır oğlundan haber alamıyor

Artvin'in Hopa ilçesinde 6 ay önce karıştığı bir olay sonrası ilçeden bir taksiye binerek arkadaşı ile birlikte ayrılan ve kendisinden haber alınamayan Hakan Reisoğlu’nun babası Ali Resioğlu, oğlunun hayatından endişe ediyor.Oğlu Hakan Reisoğlu (27) ile b

6 aydır oğlundan haber alamıyor

Artvin'in Hopa ilçesinde 6 ay önce karıştığı bir olay sonrası ilçeden bir taksiye binerek arkadaşı ile birlikte ayrılan ve kendisinden haber alınamayan Hakan Reisoğlu’nun babası Ali Resioğlu, oğlunun hayatından endişe ediyor.

Oğlu Hakan Reisoğlu (27) ile birlikte arkadaşı Behçet Osmanağaoğlu'nun (25), 24 Mayıs 2010 günü Hopa ilçesinde bir silahla yaralama olayına karıştığını ve olay akşamı bir otel önünden taksi ile ayrıldıklarını ifade eden baba Ali Reisoğlu, geçen 6 aylık sürede her yere müracaat etmesine rağmen oğlunun bulunması için hiç bir sonuç alamadığını belirtiyor.

Oğlu ve yanındaki arkadaşının muhtemelen kaçırıldıklarını düşündüğünü ifade eden baba Reisoğlu "Oğlum ile Behçet Osmanoğlu 24 Mayıs 2010 günün akşamı bir otelin önünden taksiye bindi. Taksici, oğlum ve arkadaşının Rize'nin Fındıklı ilçesinde indiklerini söyledi. Aradan 6 ay kadar geçmesine rağmen henüz bir sonuç alamadık” dedi.

Yaşanan olayda oğlunun kullanıldığını kaydeden baba Reisoğlu “Oğlumun psikolojik yapısı bozuktu. Hiç bir olaya karışmamıştı. Tahminim silahla adam yaralama konusunda oğlum yönlendirildi. Muhtemelen bu kişiler tarafından kaçırıldığını düşünüyorum. Hayatından endişe ediyorum. Olayla ilgili Artvin ve Rize Cumhuriyet Savcılıklarına başvurdum. Bunun yanı sıra Emniyet Genel Müdürlüğü, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığına dahi müracaatta bulundum. Ancak şu ana kadar hiç sonuç çıkmadı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam