52 yaşında mezun oldu

 KARABÜK'te çocuklarıyla girdiği iddianın ardından üniversiteyi bitirmenin mutluluğunu yaşayan 52 yaşındaki Ali Rıza Özcan, diplomasını alarak öğrencilerle birlikte kep fırlattı. Öğrenciler, Gökhan Tepe'nin konseriyle doyasıya eğlenerek mezun olmanın sevi

52 yaşında mezun oldu

 

KARABÜK'te çocuklarıyla girdiği iddianın ardından üniversiteyi bitirmenin mutluluğunu yaşayan 52 yaşındaki Ali Rıza Özcan, diplomasını alarak öğrencilerle birlikte kep fırlattı. Öğrenciler, Gökhan Tepe'nin konseriyle doyasıya eğlenerek mezun olmanın sevincini yaşadı.

 

Karabük Üniversitesi'nden bu yıl mezun olan bin 912 öğrenci, törenle diplomalarını aldı. Karabük Üniversitesi Kampüsü'nde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Karabük Üniversitesi Kadın Mehteran Takımı'nın çaldığı marşlar ilgiyle dinlendi. Karabük Devlet Hastanesi'nde memur olarak çalışan 2 çocuk babası Ali Rıza Özcan, Safranbolu Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Bölümü'nü bitirerek mezun oldu. Ali Rıza Özcan, öğrencilerle birlikte kepini havaya fırlattı. Üniversiteyi bitirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Özcan, "Gençlik yıllarındaki gibi olmasa da yine biraz heyecan var. Çocuklar üniversiteyi bitirdi. Çocuklarla bir iddia oldu ve artık sıra bize geldi. Ben de üniversiteyi bitirdim" dedi.

 

Kep töreninin ardından sahneye çıkan Gökhan Tepe, seslendirdiği şarkılarla öğrencileri coşturdu. Şenlik alanını dolduran yaklaşık 10 bin kişi, Gökhan Tepe'nin şarkılarıyla eğlendi. Konseri ön sıralarda izleyen kız öğrenciler, popçuya sevgi gösterilerinde bulundu. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Gökhan Tepe'ye, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal tarihi Safranbolu evinin maketini ve çiçek hediye etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam