51 bin TL çalan şahıs yakalandı!

Alınan bilgiye göre, polise başvuran Bahçelievler, Kadıköy, Şişli ve Beşiktaş'daki bazı iş yerleri sahipleri, önce telefon hatlarının bozulduğunu daha sonra da bir kişinin gelerek kendisini Türk Telekom görevlisi olarak tanıttığını ve telefonu tamir etme

51 bin TL çalan şahıs yakalandı!

Alınan bilgiye göre, polise başvuran Bahçelievler, Kadıköy, Şişli ve Beşiktaş'daki bazı iş yerleri sahipleri, önce telefon hatlarının bozulduğunu daha sonra da bir kişinin gelerek kendisini Türk Telekom görevlisi olarak tanıttığını ve telefonu tamir etme bahanesiyle girdiği iş yerlerinden para çaldığını bildirdi.

Olayla ilgili çalışma başlatan Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin, 26 ayrı hırsızlık suçundan emniyette kaydı bulunan Savaş K. (37) olduğunu belirledi.

Takibe alınan Savaş K, yine aynı yöntemle Kadıköy Fahrettin Kerim Gökay Caddesi üzerindeki bir otomobil galerisinden aynı şekilde hırsızlık yapmaya çalışırken suçüstü yakalandı.

Savaş K'nın üzerinde, pense, tornavida gibi aletler ile ''Sükan Topçu'' adına düzenlenen sahte kimlik çıktı.

Bu kişinin, Bahçelievler'de bir iş yerinden 29 bin TL, Kadıköy'de 2 ayrı iş yerinden toplam 20 bin TL, Şişli'de bir iş yerinden 2 bin TL ve Beşiktaş'taki bir iş yerinden de 4 adet dizüstü bilgisayar çaldığı tespit edildi.

Savaş K'nın, ayrıca 29 Aralık 2010 tarihinde aynı yöntemle Bostancı'da bir otomotiv şirketinden 22 bin TL çaldığı gerekçesiyle yakalanarak cezaevine konulduğu ve yaklaşık 1,5 ay önce tahliye edildiği belirlendi.

Polisteki işlemleri tamamlanan Savaş K, daha sonra Kadıköy Adliyesine sevk edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler