5 yaşındakı Mustafa'nın ölümü!

İkizcetepeler Baraj gölünde boğularak öldüğü anlaşılan minik Mustafa'nın cansız bedeni bu sabah kendiliğinden su yüzeyine çıkınca dalgıçlar tarafından bulunarak karaya çekildi.Balıkesir'in merkez Taşköy köyünde ikamet eden Asiye - Murat Arık çiftinin tek

5 yaşındakı Mustafa'nın ölümü!

İkizcetepeler Baraj gölünde boğularak öldüğü anlaşılan minik Mustafa'nın cansız bedeni bu sabah kendiliğinden su yüzeyine çıkınca dalgıçlar tarafından bulunarak karaya çekildi.

Balıkesir'in merkez Taşköy köyünde ikamet eden Asiye - Murat Arık çiftinin tek çocukları olan 5 yaşındaki Mustafa, hafta sonu annesi ve babaannesiyle beraber hayvanları otlatmaya gitti. Annesi ve babaannesiyle yemek yedikten sonra baraj göledinin kenarında oynayan Mustafa birden kayboldu. Önce köye gitmiş olabileceğini sanan annesi bir süre sonra paniğe kapılıp çocuğunu aradı ancak bulamadı. Nihayet ailenin jandarmaya haber vermesiyle başlatılan soruşturma kapsamında minik Mustafa'nın bulunması için ekipler seferber edildi. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, İl Afet Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü Arama ve Kurtarma Ekipleri ile dalgıç timi, Balıkesir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü dalgıç ekipleri, İstanbul İl Jandarma komutanlığı'na bağlı köpekli iz takip timi, Bursa AKUT, Sağlık Bakanlığı Ulusal Medikal Kurtarme Ekibi (UMKE) ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı 6. Ana Jet Üs Komutanlığı (helikopterli arama timi) birimleri ile köylü vatandaşlardan oluşan yaklaşık 500 kişilik arama ve kurtarma ekibinin 2 gündür süren aralıksız çalışmalarından bir sonuç elde edilemezken, acı haber bu sabah geldi. Balıkesir AFAD dalgıç ekibi günlerdir aranan Mustafa'nın cesedini baraj göledinde buldu. Olay yerine gelen cumhuriyet savcısının yaptığı ilk otopsi incelemesinin ardından minik Mustafa'nın ceset torbasına konulan cenazesi kesin ölüm sebebinin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturmayı yürüten savcı başta aile ve yakınları olmak üzere jandarma ve arama kurtarma çalışmasına katılan ekip şeflerinin ifadelerini aldı. Çocuğun cesedinin bulunduğu yere gelen Mustafa'nın annesi Asiye, baba Murat, anneanne ve babaanne ile dedesi gözyaşı döküp feryat etti. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam