5 PKK'lı daha yakalandı

 Erzincan ve Tunceli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışma neticesinde, biri yaralı toplam 5 terörist ele geçirildi.  Sivil giyimli iki terörist, özel bir araçla, birkaç gün önce Tunceli'nde yaşanan çatı

5 PKK'lı daha yakalandı

 

Erzincan ve Tunceli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışma neticesinde, biri yaralı toplam 5 terörist ele geçirildi. 

 

Sivil giyimli iki terörist, özel bir araçla, birkaç gün önce Tunceli'nde yaşanan çatışmada yaralanan MKP-HKO militanını Erzincan'a getirmek için yola çıktı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin takibi sonucu Erzincan-Erzurum kara yolunun 7. kilometresinde araç durduruldu. Yapılan operasyonla biri yaralı 2 terörist ele geçirildi. 

 

Yaralı terörist Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer 2 terörist ise sorgularının yapılması için Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. 

 

Erzincan Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen çalışma neticesinde MKP-HKO örgüt üyesi iki kişinin de Tunceli ilinde gözaltına alındığı öğrenildi. 

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler