5 dakika arayla öldüler

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 41 yıllık evli çift, 5 dakika arayla geçirdikleri kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Şehit Mehmet Delikuş Mahallesi'nde yaşayan 4 çocuk sahibi Hüseyin (70) ve Döndü Nurdoğan (64) çifti, 5 dakika arayla yaşamını yitirdi. Ol

5 dakika arayla öldüler

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 41 yıllık evli çift, 5 dakika arayla geçirdikleri kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

Şehit Mehmet Delikuş Mahallesi'nde yaşayan 4 çocuk sahibi Hüseyin (70) ve Döndü Nurdoğan (64) çifti, 5 dakika arayla yaşamını yitirdi.
 
Olayı anlatan çiftin akrabası Ayfer Türkmenoğlu, amcasının kızı Döndü Nurdoğan'ın soğuk algınlığı nedeniyle eşi Hüseyin Nurdoğan tarafından özel bir hastaneye götürüldüğünü söyledi.
 
Türkmenoğlu, burada amcasının kızına serum takıldığını belirterek, ''Daha önce pek doktora gitmediğini söyleyen Hüseyin Nurdoğan, muayene olduktan sonra yakınları ile çay içmiş. Daha sonra halsizleşerek yere düşmüş. Eşinin durumuna üzülen Döndü Nurdoğan da, hastanede kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bunu öğrenen eşi Hüseyin Nurdoğan ise çok sevdiği karısının hayatını kaybettiğini görünce kalp krizi geçirmiş'' dedi. 
 
Doktorların yaptığı müdahaleye rağmen eşinin ölümüne dayanamayan Hüseyin Nurdoğan'ın da 5 dakika sonra yaşamını yitirdiğini anlatan Türkmenoğlu, ''Birbirlerini çok severlerdi. Hiçbir yere ayrı ayrı gitmezlerdi. Hollanda'da yaşıyorlardı. Yaklaşık 7 yıl önce Türkiye'ye dönerek, Kadirli'ye yerleştiler. Arada bir çocuklarının yanına gidiyorlardı. Vefatları hepimizi çok üzdü. Allah Rahmet eylesin'' diye konuştu.
 
Çiftin cenazesinin Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesine bağlı Gökgedik köyünde yan yana toprağa verildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam