5 çocuk yedikleri ottan zehirlendiler

Amasya’da yedikleri baldıran otundan zehirlen 5 çocuktan 1'i hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Albayrak köyünde oyun oynarken baldıran otu yiyen 5 çocuk, bir süre sonra rahatsızlandı. Turhal Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çocu

5 çocuk yedikleri ottan zehirlendiler

Amasya’da yedikleri baldıran otundan zehirlen 5 çocuktan 1'i hayatını kaybetti.
 
Edinilen bilgiye göre, Amasya merkeze bağlı Albayrak köyünde oyun oynarken baldıran otu yiyen 5 çocuk, bir süre sonra rahatsızlandı. Turhal Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çocuklardan Zeynep Şengül (3) ve Emrecan Bakır (3), durumlarının ağır olması nedeniyle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. 3 yaşındaki Emrecan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Emrecan’ın cesedi, Trabzon Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsisinin ardından getirildiği köyünde defnedildi.

Diğer çocuklar Savaş Şengül (8), Sedef Bakır (8) ile Vural Şimşek (5) de Turhal Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından taburcu oldu. Samsun’daki Zeynep Şengül’ün halen tedavi altında olduğu bildirildi.

Çocukların, baldıran otunu maydanoz zannederek yedikleri tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler