5 bin uyuşturucu hap ele geçti

BURSA'da polisin düzenlediği operasyonda 5 bin exstacy adı uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı. Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlar Şubesi'nde görev yapan Narkotimler,

5 bin uyuşturucu hap ele geçti
BURSA'da polisin düzenlediği operasyonda 5 bin exstacy adı uyuşturucu hap ele geçirdi. Gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı.
 
Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlar Şubesi'nde görev yapan Narkotimler, İstanbul'dan aldıkları exstacy hapları Bursa'ya getiren otomobili takibe aldı. Araç, Kent Meydanı'nda durduruldu. Yapılan aramada 5 bin uyuştucu hap ele geçirilirken, Mehmet D.(39), Mustafa A.(29) ve Cihat M.(31) gözaltına alındı. Sorgulamalarının ardından mahkemeye sevkedilen zanlılardan Mehmet D. ve Mustafa A. tutuklanırken, Cihat M. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler