45 milyonluk bilet takas çıktı

MİLLİ Piyango'nun Yılbaşı çekilişinde 4 milyonerinden Adana'ya isabet eden bileti satın alan kişi Mersin'de ortaya çıkarken, '45 milyonluk bileti ben sattım' diyen bayiinin MPİ'den aldığı 3 bin bileti kadın bir bayi ile takas ettiği, en büyük ikramiyenin

45 milyonluk bilet takas çıktı

MİLLİ Piyango'nun Yılbaşı çekilişinde 4 milyonerinden Adana'ya isabet eden bileti satın alan kişi Mersin'de ortaya çıkarken, '45 milyonluk bileti ben sattım' diyen bayiinin MPİ'den aldığı 3 bin bileti kadın bir bayi ile takas ettiği, en büyük ikramiyenin de bu biletler arasında satıldığı belirlendi.

Mersin'de yaşayan talihliye bileti Adana'da büfe işleten 42 yaşındaki Sibel Mavruk'un sattığı saptandı. Sibel Mavruk, 45 milyon liralık büyük ikramiyenin çıktığı 6718374 numaralı çeyrek bileti kendisinin sattığını işyerinin camlarına astığı dövizlerle duyurdu.

‘BİLETİ TAKAS ETTİK'
En büyük ikramiye isabet eden bileti seyyar bayi Yusuf Ertürk ile 'farklı seriler olsun' diye takas ettiği 3 bin bilet arasında yer aldığını ifade eden Mavruk, "10 bin bilet aldım. Farklı olsun diye 3 bin adetini seyyar bilet satan Yusuf Ertürk ile değiştirdik. En büyük ikramiyenin takasla aldığım bilete çıkmasına çok sevindim. Talihli güle güle harcasın. İhtiyacı olan birine çıktığına sevindim" dedi.

‘BİLETİN ASIL SATICISI BENİM'
"45 milyonluk bileti ben sattım" diyen seyyar bayi Yusuf Ertürk de, Mavruk'un sözlerini doğruladı. Biletin Milli Piyango İdaresi'nden kendi adına çıkış yapıldığını ifade eden Ertürk, "Sibel hanımla 3 bin bileti takas ettiğimiz doğru. Ancak, biletin asıl satış noktası benim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler