42 ana sınıfı öğrencisi zehirlendi

İstanbul Bağcılar'da yedikleri akşam yemeğinden zehirlenen 42 ana sınıfı öğrencisi hastaneye kaldırıldı.Olay, Çınar mahallesi Osmangazi caddesi üzerinde bulunan bir ilköğretim okulunda akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, akşam yemeğinin

42 ana sınıfı öğrencisi zehirlendi

İstanbul Bağcılar'da yedikleri akşam yemeğinden zehirlenen 42 ana sınıfı öğrencisi hastaneye kaldırıldı.

Olay, Çınar mahallesi Osmangazi caddesi üzerinde bulunan bir ilköğretim okulunda akşam saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, akşam yemeğinin ardından fenalaşan 42 ana sınıf öğrencisi, mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan çocukların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Yaklaşık 80 ana sınıf öğrencisinin mönüsünde tavuk ve yoğurt bulunduğu öğrenildi. Hastaneye kaldırılan çocukların aileleri, okul yönetimine tepki gösterdi. Yöneticileri ilgisizlikle suçlayan velilerden Kadir Köse, çocukların birçok kez kustuğunu ve büyük tehlike atlattığını söyledi. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ifade eden Köse, "Ben demir ustasıyım. Okul için demir kapı yapıyordum. Ancak, tepki olarak o kapıyı okula teslim etmeyeceğim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam