4 yaşındaki çocuğun feci ölümü

Çorum’un Osmancık ilçesinde yem makinesine düşen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.Çiftlikler Mahallesi Gökbel mevkiinde bulunan bir mandırada meydana geldi. Miyase (35) ve Yusuf Ş. (37) çifti çocukları Mehmet Ertuğrul’u (4) da yanlarına alarak mandırad

4 yaşındaki çocuğun feci ölümü

Çorum’un Osmancık ilçesinde yem makinesine düşen 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Çiftlikler Mahallesi Gökbel mevkiinde bulunan bir mandırada meydana geldi. Miyase (35) ve Yusuf Ş. (37) çifti çocukları Mehmet Ertuğrul’u (4) da yanlarına alarak mandıradaki hayvanlara yem hazırlamak için ahıra gitti.

Anne babasının hayvanlara yem hazırladığı sırada ahırda bulunan yem makinesinin yanına giden Mehmet Ertuğrul, bir anda dengesini kaybederek yem makinesinin içerisine düştü. Makinenin helezonları arasına sıkışan çocuk çığlık atmaya başladı. Çocuklarının yem makinesinde sıkıştığını gören anne ve baba Osmancık Belediyesi itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi.

HASTANEDE ÖLDÜ

Olay yerine gelen kaza kırım ekibi, yaptıkları çalışmanın ardından 4 yaşındaki çocuğu bulunduğu yerden kısa sürede çıkarmayı başardı. Ağır yaralı olarak kurtarılan Mehmet Ertuğrul, mandıra önünde bekletilen ambulansa alınarak Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi alındı.

Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan çocuğun cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Morga kaldırılan minik Mehmet Ertuğrul’un cenazesi Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler