4 saat sonra kurtarıldı!

 TEKİRDAĞ'ın Malkara İlçesi'nde alt geçit çalışması nedeniyle trafiğe kapalı yola giren 51 yaşındaki Cemalettin Demirbaş, otomobiliyle yaklaşık 4 metre derinliğindeki çukura düştü. Yaralanan sürücü Demirbaş, kazayı 4 saat sonra fark edenlerin haber vermes

4 saat sonra kurtarıldı!

 

TEKİRDAĞ'ın Malkara İlçesi'nde alt geçit çalışması nedeniyle trafiğe kapalı yola giren 51 yaşındaki Cemalettin Demirbaş, otomobiliyle yaklaşık 4 metre derinliğindeki çukura düştü.

 

Yaralanan sürücü Demirbaş, kazayı 4 saat sonra fark edenlerin haber vermesiyle kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan sürücünün 0.79 promil alkollü olduğu belirlendi.

 

Kaza, gece saat 03.30 sıralarında D-110 karayolunun Malkara'ya bağlı Kadıköy mevkiinde meydana geldi. Alt geçit çalışması nedeniyle duble yolun Malkara yönü bölümü trafiğe kapatıldı ve yol diğer şeritten çift yönlü olarak verildi. Cemalettin Demirbaş ise Malkara istikametine gitmek için yönetimindeki 34 BBZ 71 plakalı otomobiliyle, uyarı tabelaları ile trafiğe kapalı olduğu belirtilen yola girdi. Demirbaş otomobiliyle gece karanlığında fark edemediği alt geçit çalışması için açılan yaklaşık 4 metre derinliğindeki çukura düştü.

 

Yaralanan sürücü, sabah saat 07.30 sırlarında tarlaya giden köylülerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı ve ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede alkol testi yapılan Demirbaş'ın 0.79 promil alkollü olduğu belirlendi. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olan sürücünün hastanedeki tedavisi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler