4 gündür havalimanında mahsur

Atatürk Havalimanı’nda yaşanan bir olay, başrolünü Tom Hanks’in oynadığı Terminal adlı filmi hatırlattı. Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle 27 Ağustos Pazartesi günü öğlen saatlerinde Brüksel’den İstanbul’a gelen Dudu Yıldırım, 5 ay önce boşandığı e

4 gündür havalimanında mahsur

Atatürk Havalimanı’nda yaşanan bir olay, başrolünü Tom Hanks’in oynadığı Terminal adlı filmi hatırlattı.

 

Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle 27 Ağustos Pazartesi günü öğlen saatlerinde Brüksel’den İstanbul’a gelen Dudu Yıldırım, 5 ay önce boşandığı eşinin söz verdiği halde kendisini karşılamak üzere Atatürk Havalimanı’na gelmemesi üzerine ortada kaldığını söyledi. 

 

4 gündür dış hatlar terminalindeki banklarda yatıp kalktığını belirten Yıldırım, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek eski eşinden şikâyetçi oldu. 

 

‘DAİREMİ SATTI’

Şikâyet dilekçesinde ilahi söyleyen sanatçı eski eşi A.Ö.’nün evli oldukları dönemde kendisini kandırarak Fatih’teki dairesini sattığını iddia eden Dudu Yıldırım, şu iddialarda bulundu: “A.Ö. benim boşandığım eşimdir. İstanbul’daki dairemi beni kandırarak vekâletimi aldı ve sattı, parasını bana vermedi.

O dönemde evliydik, takılarımı da kendisine verdim. Halen ben Belçika’da yaşıyorum. Bir müddet önce bana ‘Türkiye’ye gel hakkını vereceğim’ dedi. Ben de inanıp geldim ancak beni havaalanında karşılamadı. Cep telefonuna da cevap vermemektedir. Bana mesaj çekerek ‘Gelmiyorum’ dedi. Ben parasız pulsuz havaalanında kaldım. Bu şahsın acele bulunmasını istiyorum.

Benim biletimi alıp göndermesini talep ediyorum. Mağdur durumdayım. Savunmam bundan ibarettir. Şüpheliden davacı ve şikâyetçiyim. Ayrıca başıma bir şey gelirse ondan bilinsin.” 

 

Parasız pulsuz bir şekilde havalimanında kaldığını söyleyen Yıldırım “Bu yüzden ailemle aram açıldı. İstanbul’da kalacak bir yerim yok. Çocuklarım Belçika’da perişan bir halde. Dönüş biletim yok. Ne yapacağımı bilmiyorum” diye konuştu. 

 

‘İDDİALAR ASILSIZ’

Ünlü ilahiyat sanatçısı A.Ö.’nün asistanı Levent San da iddiaları reddederek konuyla ilgili bir açıklama yaptı. San, “Sanatçımızın geleceğine dair veya para alışveriş olacağına dair hiçbir bilgisi yoktur. Mevcut olan boşanma kararında hiçbir alacağı olmadığına dair Dudu Yıldırım hanımefendinin bu konuda mahkemeye vermiş olduğu kesin bir net ifadesi vardır” dedi.

Levent San açıklamasında, “A.Ö. Bey yurtdışında olduğu için konuya müdahil olamadı. Kendisine ‘Gel ben seni karşılayacağım’ daveti olmadı. Hanımefendinin kendi ihtiraslarıyla bu kişiye karalama adına yapmış olduğu girişim olarak düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler