4 bin lira için arkadaş katili oldu

 Şanlıurfa'da faali meçhul cinayetin zanlısı, polis tarafından 26 saatte 200 aileye ulaşılarak yakalandı. Zanlının arkadaşını 4 bin TL'lik senedi ödeyemediği için öldürdüğü ortaya çıktı. Geçtiğimiz cuma günü Eyyübiye Mahallesi Eyyüp Peygamber makamı karşı

4 bin lira için arkadaş katili oldu

 

Şanlıurfa'da faali meçhul cinayetin zanlısı, polis tarafından 26 saatte 200 aileye ulaşılarak yakalandı. Zanlının arkadaşını 4 bin TL'lik senedi ödeyemediği için öldürdüğü ortaya çıktı.

 

Geçtiğimiz cuma günü Eyyübiye Mahallesi Eyyüp Peygamber makamı karşısındaki ormanlık alanda halıya sarılı vaziyette bulunan erkek cesedi ile ilgili çalışma başlatan Şanlıurfa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, katil zanlısını 26 saatte 200 aileye ulaşarak yakaladı. Polis, üzerinden herhangi bir kimlik ve telefon çıkmayan cesedin fotoğrafını çekerek, kimlik tespiti için yaklaşık 200 aileyle görüştü. Yapılan çalışmalar sonucu maktulun 4 çocuk babası Bozan Demirok olduğu ortaya çıktı. Ekipler kimlik tespitinin ardından şahsın telefon kayıtlarından en son Memduh D. ile görüştüğünü belirledi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, alınan arama izninin ardından zanlıyı merkeze bağlı Külünçe köyündeki evinde yakalayarak gözaltına aldı. Memduh D., ifadesinde maktule 4 bin TL borcu olduğunu, bu yüzden cinayeti işlediğini itiraf etti. Zanlının kısa süren tartışmanın ardından Bozan Demirok'un başına taşla vurduğu ve üzerindeki kimliği, telefonu, cüzdanı ve kendisine ait 4 bin TL'lik senedi alarak kaçtığı ortaya çıktı.

 

Geniş güvenlik önlemi altında Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık raporu alınan zanlı, "darp ederek adam öldürme" suçundan nöbetçi savcılığa sevk edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam