4 arkadaşın bomba oyunu

Kırıkkale'de 4 arkadaş heyecan yaşamak için bomba süsü verilmiş bir paket hazırladı ve polise şüpheli paket ihbarı verdi. 4 kişinin kısa süren heyecanı karakolda bitti. Edinilen bilgilere göre olay, 8 Ağustos Cumartesi günü Güzeltepe Mahallesi Zühtübey Pa

4 arkadaşın bomba oyunu

Kırıkkale'de 4 arkadaş heyecan yaşamak için bomba süsü verilmiş bir paket hazırladı ve polise şüpheli paket ihbarı verdi. 4 kişinin kısa süren heyecanı karakolda bitti.

Edinilen bilgilere göre olay, 8 Ağustos Cumartesi günü Güzeltepe Mahallesi Zühtübey Parkında yaşandı. Parkta şüpheli paket olduğu ihbarı alan polis ekipleri hemen olay yerine giderek çevrede güvenlik önlemi aldı. Alınan önlemin ardından bomba imha ekibi paketi incelemeye aldı. Yapılan incelemede pakete bomba süsü verildiği, içerisinde patlayıcı bir madde olmadığını anlaşıldı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu bomba süsü verilmiş paketin İ.Ç. (21), S.Y. (21) ile lise öğrencileri A.Y. (16) ve A.O. (16) isimli şahısların hazırladığı belirlendi. Yakalanan gençlerin heyecan yaşamak için ihbarda bulundukları öğrenilirken, 4 kişi hakkında alınan ifadelerinin ardından yasal işlem başlatıldı.

4 arkadaşın bomba oyunu

4 arkadaşın bomba oyunu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler