3’ü PKK’lı 7 kişi tutuklandı!

 AĞRI’nın Doğubayazıt İlçesi'nde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 PKK’lı ile onlara yardım ettiği öne sürülen 4 şüpheli tutuklandı.İllçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler, geçen çarşamba günü ilçeye eylem yapmak için gelen 2’si kadın 3 PKK’lı i

3’ü PKK’lı 7 kişi tutuklandı!

 

AĞRI’nın Doğubayazıt İlçesi'nde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3 PKK’lı ile onlara yardım ettiği öne sürülen 4 şüpheli tutuklandı.

İllçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler, geçen çarşamba günü ilçeye eylem yapmak için gelen 2’si kadın 3 PKK’lı ile onlara yardım ettiği iddia edilen 4 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. PKK'lılar ile onlara yardım ve yataklık ettiği ileri sürülen şüpheliler, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkeme tarafından 'Silahlı terör örgütüne üye olmak, PKK’lılara yardım ve yataklık yapmak' suçlarından tutuklandı. Kimlikleri saklı tutulan 7 kişi, Ağrı M tipi Cezaevi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler