‘323 sabıkalı' rekortmen hırsız!

Bursa’da geçtiğimiz yılmerkez Yıldırım İlçesi Emniyet Müdürlüğü binası soyulmuş, içeri giren hırsız LCD televizyonu çalarak kaçmıştı. Polis ilk anda hırsızlığı reddedip “Camları lodos açtı. Hırsızlık yok” dese de 323 suçtan kaydı bulunan Ramazan Büyük bir

‘323 sabıkalı' rekortmen hırsız!

Bursa’da geçtiğimiz yılmerkez Yıldırım İlçesi Emniyet Müdürlüğü binası soyulmuş, içeri giren hırsız LCD televizyonu çalarak kaçmıştı.

 

Polis ilk anda hırsızlığı reddedip “Camları lodos açtı. Hırsızlık yok” dese de 323 suçtan kaydı bulunan Ramazan Büyük birkaç gün sonra yakalanıp, “Emniyeti soyan hırsız” diye adliyeye çıkarılmış ve tutuklanmıştı.

 

26 yaşındaki Ramazan Büyük, dün bir kez daha hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alındı. Büyük’ün, Emniyete getirilirken vatandaşların kaygan zeminde kayıp düşmemesi için konulan kırmızı halıdan geçirilmesi, ilginç bir görüntü oluşturdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam