30 yaşında kadının dudak uçuklatan planı

Mersin'de 30 yaşında bir kadın kendi yaktığı bir evde dumandan zehirlenerek öldü. Polis yaptığı incelemede genç kadının intihar etmek amacıyla içinde bulunduğu evi yaktığını belirledi. Olay Mersin Merkez Mezitli İlçesi'ne bağlı Tece böeldesi Güneyli Köyü'

30 yaşında kadının dudak uçuklatan planı

Mersin'de 30 yaşında bir kadın kendi yaktığı bir evde dumandan zehirlenerek öldü. Polis yaptığı incelemede genç kadının intihar etmek amacıyla içinde bulunduğu evi yaktığını belirledi. 

Olay Mersin Merkez Mezitli İlçesi'ne bağlı Tece böeldesi Güneyli Köyü'nde meydana geldi. Bir evin yandığı ihbarını alan polis olay yerine geldiğinde evin alevler içinde olduğunu gördü. Mersin Büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri müdahale ettikleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı.
 
İtfaiye erleri evin içini kontrol etiklerinde pencereleri ve kapısı içerden kilitlenmiş bir odada dumandan zehirlenerek yaşamını yitirmiş genç bir kadının cansız bedeni ile karşılaştı. Evde yapılan incelemede yangına sebep olacak bir bulguya rastlanmazken, bir bidon içinde mazota rastladı. 
 
Polis yaptığı incelemede cesedin 30 yaşındaki Mukaddes Dönmez'e ait olduğunu belirledi. Annesi ve ağabeyi ile birlikte yaşayan genç kadının evde kimsenin olmadığı bir anda ortalığa mazot dökerek içinde olduğu evi ateşe vererek intihar ettiğini belirledi. Genç kadının dumandan zehirlendiği tespit edildi. 
 
Olayı duyan dönmez'in yakınları eve akın etti. Genç kızın annesi, sürekli kendini bir odaya kilitlediğini daha önce de intihar girişiminde bulunduğunu ancak nedenini bir türlü öğrenemediklerini söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler