3 yaşındaki çocuk kanala düştü

Adana’da tarım işçisi bir ailenin 3 yaşındaki çocukları, çadırın hemen yanındaki kanala düştü. Bir başka tarım işçisi tarafından kurtarılan çocuk hastaneye kaldırıldı.Olay, merkez Seyhan ilçesi Yolgeçen Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Doğu ve G

3 yaşındaki çocuk kanala düştü

Adana’da tarım işçisi bir ailenin 3 yaşındaki çocukları, çadırın hemen yanındaki kanala düştü. Bir başka tarım işçisi tarafından kurtarılan çocuk hastaneye kaldırıldı.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Yolgeçen Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan göç ederek Adana’da çadırda kalan Ebeleme ailesinin fertleri tarlada çalışmaya gitti. Ailenin 5 çocuğundan biri olan 3 yaşındaki Muhammet Ali Ebeleme, çadırın hemen yanı başındaki kanalın yanında oynamaya başladı. Çocuk bir süre oynadıktan sonra tarım işçileri tarafından kanalın üzerine konulan beton parçasından karşıya geçerken kanala düştü. Kanalda sürüklenmeye başlayan küçük çocuğu fark eden bir tarım işçisi, kanala giderek çocuğu kurtardı. Küçük çocuk bir araç ile hastaneye götürülürken D-400 karayolunda ambulans ile karşılaşılınca çocuk ambulansa nakledildi. Duran kalbi yolda tekrar çalıştırılan Muhammet Ali, Özel Medline Hastanesi’ne kaldırıldı. Çocuğun hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler