3 Türk çocuk yanarak can verdi

 Dortmund polis sözcüsü Peter Schulz,  yangında 4 yaşındaki bir erkek çocuk ile 12 yaşındaki ablasının ölü olarak bulunduğunu, 10 yaşındaki diğer bir Türk çocuğun da, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini belirtti.  Schulz, çok katlı bir binanın gi

3 Türk çocuk yanarak can verdi

 

Dortmund polis sözcüsü Peter Schulz,  yangında 4 yaşındaki bir erkek çocuk ile 12 yaşındaki ablasının ölü olarak bulunduğunu, 10 yaşındaki diğer bir Türk çocuğun da, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini belirtti. 

 

Schulz, çok katlı bir binanın giriş katındaki evde meydana gelen yangının kundaklama sonucunda ortaya çıktığının tahmin edildiğini kaydederek, bu konuda ayrıntılı açıklamanın gün içinde yapılacağını kaydetti. 

 

Polis ve savcılık, çocukların babalarının bakım altında tutulduğunu ifade etti, ancak annenin nerede olduğu konusunda bir açıklama yapmadı. 

 

Kundaklama olayının ailevi sebeplerden kaynaklandığı tahmin ediliyor. Ailenin daha önce de aynı binanın üst katında oturduğu ve burada da o dönemde bir yangının meydana geldiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam