3 sapık rastgele tecavüz etti

 Afyonkarahisar şehrinin merkezinde Sahipata mahallesinde alkol aldıktan sonra rastgele seçtikleri bir evin kapısını çalan üç kişi ev sahibi 50 yaşlarında S.A isimli kadın ile evde misafir olarak bulunan Z. D ve 16 yaşındaki Ş.D ye tecavüz ettiler. Elleri

3 sapık rastgele tecavüz etti

 

Afyonkarahisar şehrinin merkezinde Sahipata mahallesinde alkol aldıktan sonra rastgele seçtikleri bir evin kapısını çalan üç kişi ev sahibi 50 yaşlarında S.A isimli kadın ile evde misafir olarak bulunan Z. D ve 16 yaşındaki Ş.D ye tecavüz ettiler.
 
Ellerini kollarını sallayarak evden çıkan tecavüzcüler, Emniyete yapılan şikayet sonrasında aranmaya başlandı.
 
Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesinin yürüttüğü operasyon sonrasında Ramazan Undu, Gökhan Akın ve Ahmet Gökay isimli üç kişi gözaltına alındı. Nöbetçi Mahkeme tarafından tutuklanan üç kişi Afyonkarahisar Kapalı Ceza ve tevkif evine konuldular. Olay Afyonkarahisar'da infial uyandırdı. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam