3 kardeş kaynar suyla haşlandı!

ŞANLIURFA’da 3 küçük kardeş, banyo yapmak isterken kaynar su kazanının üzerlerine devrilmesi sonucu haşlandı. Hastaneye götürülen ve tedavisine başlanan 3 kardeşin yakınları sinir krizleri geçirdi.Olay, saat 17.00 sıralarında Camikebir Mahallesi 1350’nci

3 kardeş kaynar suyla haşlandı!

ŞANLIURFA’da 3 küçük kardeş, banyo yapmak isterken kaynar su kazanının üzerlerine devrilmesi sonucu haşlandı. Hastaneye götürülen ve tedavisine başlanan 3 kardeşin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Olay, saat 17.00 sıralarında Camikebir Mahallesi 1350’nci Sokak’ta meydana geldi. 33 yaşındaki Zeliha Bozkır, çocuklarını yıkamak için banyoda bulunan sobayı yakıp, üzerine ısınması için su dolu kazanı bıraktı. Bir süre sonra anne Zeliha Bozkır, çocukları 2 yaşındaki Feyza Nur ile 4 yaşındaki ikizler Taha Osman ve Şıh Müslüm’den banyoya girmelerini istedi. Annelerinin isteği üzerine banyoya giren ve 3 kardeşin yanlışlıkla dokunduğu sobanın üstündeki kazan üzerlerine devrildi.

Kaynar suyun üzerlerine dökülmesiyle küçük çocuklar çığlık atmaya başlarken, anneleri de banyoya koştu. Anne Zeliha Bozkır, komşularının yardımıyla dışarı çıkardığı çocuklarını otomobille Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bozkır kardeşler, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesine sevk edildi. Kol ve bacaklarında 2 ile 3’üncü derecede yanıklar oluştuğu saptanan kardeşlerin tedavisine başlanırken, olayı haber alarak hastaneye akın eden Bozkır ailesinin yakınları ise sinir krizleri getirdi. Fenalaşanlara acil serviste müdahale edilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam