3 işçi hastaneye kaldırıldı

Çorum'da, bir fabrikada meydana gelen yangında zehirlenen 3 işçi hastaneye kaldırıldı. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikada çıkan yangının işçilerin kullanılmayan malzemeleri yakmasıyla başladığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre, işçiler fabrik

3 işçi hastaneye kaldırıldı
Çorum'da, bir fabrikada meydana gelen yangında zehirlenen 3 işçi hastaneye kaldırıldı. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikada çıkan yangının işçilerin kullanılmayan malzemeleri yakmasıyla başladığı öğrenildi.
 
Alınan bilgiye göre, işçiler fabrika yanında bulunan boş arazide kullanılmayan malzemeler ateşe verildi. Rüzgarın fazla olması nedeniyle alevler bir anda fabrikaya sıçradı. Yangına tüple müdahale edilmesine rağmen yangının fazla büyümesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri çağrıldı. Yangın esnasında ise 3 işçinin yaralandığı ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. 
 
Yangın ise itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi ile söndürüldü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler