3 ildeki uyuşturucu operasyonu

Konya merkezli 3 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 12 şüpheliden 11'i tutuklandı.Konya, Adana ve Kırşehir'de düzenlenen baskınlarda gözaltına alınan 12 şüpheli, savcılıkça ifadeleri alındı

3 ildeki uyuşturucu operasyonu

Konya merkezli 3 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 12 şüpheliden 11'i tutuklandı.

Konya, Adana ve Kırşehir'de düzenlenen baskınlarda gözaltına alınan 12 şüpheli, savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkeme, 12 şüpheliden 11'inin tutuklanmasına karar verdi. 1 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

1 Ağustos Cumartesi günü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, bir grubun uyuşturucu satışı yaptığı bilgisi üzerine, Konya, Adana ve Kırşehir'de belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapılmış, 16 kişi gözaltına alınmıştı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde satışa hazır esrar ve eroin ele geçirilmişti.

Suç örgütü elebaşının yardımcısı olduğu iddia edilen A.D'nin 2014 yerel seçimlerinde HDP'den Karatay Belediye Başkan adayı olduğu, M.B'nin ise terör örgütü PKK ile bağlantısı bulunduğu iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam