28 yıl sonra!

Türkiye Basketbol Ligi final serisi 5. maçında Anadolu Efes’i 71-85 mağlup ederek şampiyonluğa uzanan Pınar Karşıyaka, şampiyonluk kupasını İzmir’e getirdi.2014-2015 sezonunda Türkiye Basketbol Liginde 28 yıl aradan sonra şampiyonluğa uzanan Pınar Karşıya

28 yıl sonra!

Türkiye Basketbol Ligi final serisi 5. maçında Anadolu Efes’i 71-85 mağlup ederek şampiyonluğa uzanan Pınar Karşıyaka, şampiyonluk kupasını İzmir’e getirdi.

2014-2015 sezonunda Türkiye Basketbol Liginde 28 yıl aradan sonra şampiyonluğa uzanan Pınar Karşıyaka Basketbol Takımının oyuncuları saat 03.30 sıralarında İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na vardı. Saatlerce takımın gelmesini bekleyen yüzlerce taraftar, bir dakika olsun tezahüratı kesmedi. Renkli görüntülere sahne olan kutlamalarda davul-zurna eşliğinde halay çekildi oyunlar oynandı. Kendilerini karşılamaya gelen taraftarlarını üzmeyerek havaalanında kupa ile taraftar ile buluşan Pınar Karşıyaka, ardından Karşıyaka’nın yolunu tuttu. Sabah saatlerine kadar süren eğlencenin ardından taraftarlar olaysız bir şekilde dağıldı.

Öte yandan AK Parti İzmir Milletvekili Fatma Seniha Nükhet Hotar da Pınar Karşıyaka’yı havaalanında karşıladı. Hotar, şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de eksik etmedi.

eedc0088-dd70-4291-bcf9-1c5e25bd8ebe.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler