28 mahkum ve asker yaralandı...

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde aşırı buzlanma sebebiyle cezaevi aracı yoldan çıkarak devrildi. Araçta bulunan 28 mahkum ve asker yaralanarak hastanelere kaldırıldı. Sivas'tan Tekirdağ'a mahkûmları nakleden Sivas Kapalı Cezaevi nakil aracı Yıldızeli ilçesi S

28 mahkum ve asker yaralandı...

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde aşırı buzlanma sebebiyle cezaevi aracı yoldan çıkarak devrildi. Araçta bulunan 28 mahkum ve asker yaralanarak hastanelere kaldırıldı. 

Sivas'tan Tekirdağ'a mahkûmları nakleden Sivas Kapalı Cezaevi nakil aracı Yıldızeli ilçesi Sıcak Çermik yakınlarında yolda oluşan aşırı buzlanmaya sebebiyle devrildi. Araçta bulunan toplam 28 mahkum ve asker yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla hastanelere kaldırıldı.
 
Yaralılardan asker D.A., M.B., A.K., M.K. ,A.K ve mahkumlardan R.K., O.K. , S.S., Y.E., aracın yedek sürücüsü A.T. Sivas Numune Hastanesine kaldırıldı.
 
Durumu ağır olan araç sürücüsü Y.E.S ve 15 yaralı ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılırken, yaralı iki askerde Sivas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam