20 yıldır hastalığına teşhis konulamıyor

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 48 yaşındaki Mehmet Doğan’ın 20 yıl önce vücudunda çıkan ve zamanla tüm vücudunu kaplayan et beni şeklindeki yaralara teşhis konulamıyor.Kadirli ilçesinde ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlamaya çalışan Mehmet Doğan’ı

20 yıldır hastalığına teşhis konulamıyor

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde 48 yaşındaki Mehmet Doğan’ın 20 yıl önce vücudunda çıkan ve zamanla tüm vücudunu kaplayan et beni şeklindeki yaralara teşhis konulamıyor.

Kadirli ilçesinde ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlamaya çalışan Mehmet Doğan’ın 20 yıl önce vücudunda et beni şeklinde yaralar çıkmaya başladı. Yaralar ilk çıktığında doktora giden Doğan’ın vücudundaki et beni şeklindeki kabarcıklara teşhis konulamadı. Zamanla tüm vücudunu kaplayan yaralar için doktor doktor gezen Mehmet Doğan her gittiği hastanede vücudundaki yaralar için bir çözüm bulamadı.

Vücudunda çıkan ve teşhis konulamayan yaralarla ve kaşıntısıyla mücadele eden Doğan, 3 yıl önce de gırtlak kanserine yakalandı.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde gırtlak kanseri için 3 yıldır tedavi gören Mehmet Doğan, kanser hastalığından çok vücudunu iyiden iyiye saran yaralardan şikayetçi. Şu ana kadar imkanları ölçüsünde bir çok hastaneye gittiğini ancak bu yaralara herhangi bir teşhis konulamadığını söyleyen Mehmet Doğan yetkililerden yardım bekliyor.

Vücudunda ilk olarak 20 yıl önce yaraların çıktığını söyleyen Doğan, “20 yıl içerisinde yaralar tüm vücudumu sardı. Doktorlar bir teşhis koyamıyor. Ben artık umudumu kestim. Yaralarımla yaşamayı öğrendim. Özellikle akşamları tüm vücudum kaşınıyor. Akşam olunca çocuklarıma sırtımı kaşıtıyorum.

Bu yaraların yanı sıra 3 yıl önce de gırtlak kanserine yakalandım. Şu anda yeşil kartım sayesinde tedavi görüyorum. Maddi durumum hiç yok, kızım üniversiteyi kazandı parasızlıktan gönderemedim” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler