20 Liraya 3 tutuklama!

Samsun'da yolunu kestikleri bir kişiyi darp ederek 20 TL'sini aldıkları iddiasıyla yakalanan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.Samsun'un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi'nde 24 yaşındaki T.Ö.'nün yolunu kesen O.P. (18), İ.A. (17) ve O.P. (17), 20 T

20 Liraya 3 tutuklama!

Samsun'da yolunu kestikleri bir kişiyi darp ederek 20 TL'sini aldıkları iddiasıyla yakalanan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi'nde 24 yaşındaki T.Ö.'nün yolunu kesen O.P. (18), İ.A. (17) ve O.P. (17), 20 TL istedi. Parasının olmadığını söyleyen T.Ö.'yü darp edip zorla 20 lirasını gasp ettikleri iddia edilen 3 kişi olaydan sonra kaçtı. T.Ö.'nün şikayeti üzerine harekete geçen Çarşı Polis Merkezi ekipleri, O.P., İ.A. ve O.P.'yi gözaltına aldı.

O.P. ile İ.A., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Sorguları tamamlanan 3 kişi, sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam