2 motosiklet çarpıştı: 2 ölü

Gölmarmara istikametinden Akhisar'a düğüne gitmekte olan ve Mehmet Ali Moral (15) ile Mehmet Aksoy'u (15) taşıyan motosiklet, dün saat 20.00 sıralarında karşı yönden gelen ve Mehmet Adıgüzel (23) ile Mahmut Akagündüz'ü (21) taşıyan motosiklet ile Sarıçalı

2 motosiklet çarpıştı: 2 ölü

Gölmarmara istikametinden Akhisar'a düğüne gitmekte olan ve Mehmet Ali Moral (15) ile Mehmet Aksoy'u (15) taşıyan motosiklet, dün saat 20.00 sıralarında karşı yönden gelen ve Mehmet Adıgüzel (23) ile Mahmut Akagündüz'ü (21) taşıyan motosiklet ile Sarıçalı köyü mevkiinde kafa kafaya çarpıştı.

Akhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Ali Moral ve Mahmut Akagündüz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan Mehmet Aksoy, Akhisar'da yoğun bakıma alındı. Mehmet Adıgüzel'in ise Manisa Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler