19 yıllık polis canına kıydı!

Sakarya'nın Sapanca Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hakan Hazır (39), görevli olduğu ilçe kaymakamlığı binası girişinde bulunan kontrol noktasında kendini vurdu.Sapanca Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 19 yıllık polis memuru Hakan Hazır, Sapanca K

19 yıllık polis canına kıydı!

Sakarya'nın Sapanca Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hakan Hazır (39), görevli olduğu ilçe kaymakamlığı binası girişinde bulunan kontrol noktasında kendini vurdu.

Sapanca Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 19 yıllık polis memuru Hakan Hazır, Sapanca Kaymakamlığı binasının içersinde bulunan kontrol kabininde henüz bilinmeyen bir sebeple kendi silahı ile kendini karnından vurdu. Silah sesini duyan binadaki görevli memurlar ve vatandaşlar, Hazır'ın oturduğu koltukta hareketsiz yattığını görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada Sapanca ilçe hastanesi aile hekimi doktoru Ekrem Şirin yaralı polise ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansın olay yerine gelmesiyle yaralı polis önce Sapanca Devlet Hastanesi, daha sonra ise Sakarya Toyota İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durumu ciddiyetini koruyan ve yoğun bakımda tedavisi süren Hakan Hazır'ın evli ve 2 çocuk basası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler