19 yaşında 3. eş olmuştu....

Batman 'da 50 yaşındaki Necat Bayar, bir yıl önce zorla kaçırarak imam nikahı kıydığı 3'üncü eşi, hamile 19 yaşındaki Gülşen Ertuğrul'u tabancayla vurarak öldürdü.Beşevler Mahallesi'nde birlikte yaşadığı imam nikahlı 3'üncü eşi Gülşen Ertuğrul ile dün akş

19 yaşında 3. eş olmuştu....

Batman 'da 50 yaşındaki Necat Bayar, bir yıl önce zorla kaçırarak imam nikahı kıydığı 3'üncü eşi, hamile 19 yaşındaki Gülşen Ertuğrul'u tabancayla vurarak öldürdü.

Beşevler Mahallesi'nde birlikte yaşadığı imam nikahlı 3'üncü eşi Gülşen Ertuğrul ile dün akşam bilinmeyen bir nedenle tartışan Necat Bayar, iddiaya göre tartışmanın büyümesi üzerine üzerindeki tabancayı çekerek genç kadına kurşun yağdırdı.
 
Kanlar içerisinde yere yığılan Gülşen Ertuğrul olay yerinde yaşamını yitirirken, Necat Bayar gelen polislerce silahıyla birlikte gözaltına alındı.
 
Necat Bayar 'ın geçen yıl zorla kaçırdığı Gülşen Ertuğrul ile imam nikahı kıydığı ve diğer eşleriyle ayrı yaşadığı belirtilerek, Gülşen Ertuğrul'un hamile olduğu ve karnındaki bebeğin de sıkılan kurşunlar sonucu öldüğü kaydedildi.
 
Gülşen Ertuğrul'un cenazesi Batman Bölge Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler