181 Göçmen Yakalandı - Aydın haber

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından Kuşadası, Söke ve Didim ilçelerinde icra edilen operasyonlar sonucu 127'si Suriye, 50'si Pakistan, 2'i Afganistan ve 2'si de İran uyruklu olmak üzere 181 göçmen ve bu şahıslara organizatörlük yapan

181 Göçmen Yakalandı - Aydın haber

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından Kuşadası, Söke ve Didim ilçelerinde icra edilen operasyonlar sonucu 127'si Suriye, 50'si Pakistan, 2'i Afganistan ve 2'si de İran uyruklu olmak üzere 181 göçmen ve bu şahıslara organizatörlük yapan 2 şüpheli yakalandı. Operasyonlar sırasında 61 adet can yeleği ve 23 adet can simidi ele geçirildi.

Operasyonlarda yakalanan 2 organizatörden biri tutuklanarak cezaevine konuldu. Yakalanan göçmenler arasında bulunan çocuk ve kadınlara jandarma personeli tarafından özel ilgi gösterilerek, tüm ihtiyaçları giderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam