18 Adımda Karizmanızı 10 Kat Arttırın

1. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki karizmatik olmanız için yakışıklı olmanız gerekmiyor. Davranışlarınızı kontrol etmeniz yeterli.2. Davranışlarınız ağırdan gelsin, siz önden gidin.Yürürken ağır ağır, panik yapmadan , 90° lere göz atarak gidin. Durduğu

18 Adımda Karizmanızı 10 Kat Arttırın

1. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki karizmatik olmanız için yakışıklı olmanız gerekmiyor. Davranışlarınızı kontrol etmeniz yeterli.

2. Davranışlarınız ağırdan gelsin, siz önden gidin.

Yürürken ağır ağır, panik yapmadan , 90° lere göz atarak gidin. Durduğunuzda o vakur duruşunuzu gösterin.

3. Bazen acil işiniz buna karşılık az zamanınız olabilir. Heyecanlı ve panik halinizi sevgilinize belli etmeyin. İşleriniz sarpa sarmış olabilir. Her şey kontrolünüz altındaymış gibi davranın.

Sık sık saatinize bakın ve "evet tam vaktinde" deyin.

4. Gereksiz jest ve mimiklerinizden kurtulun. Yaptığınız el hareketlerini asgariye indirin. Çünkü bu karşınızdaki insana bedeniniz üstünde hakimiyeti tam kuramadığınız izlenimini verebilir.

5. Maçoluğu, kroluğu karizmatiklik olarak algılamayın. İnce ruhlu olun. Dışarıda adamlığınızı, yatakta erkekliğinizi gösterin. Kızlara karşı inatlaşmayın, bırakın o kazansın. Yumuşak davranın.

Eğerki kaliteli ve karakterli bir kızsa onun 1 dedigini yaptığınızda o sizin 10 isteğinizi yapacaktır.Eger şımarıyorsa bilin ki o size göre degil.Çünkü verdiğiniz degerin karşılığını değer görerek almalısınız.

6. Etkili bir konuşma yapabilmek için anı önceden tasarlayin. Aynanın karşısına geçin, başlayın konuşmaya. Bu kanıtlanmış bilimsel bir gerçek.

7. Karizmatik olmak istiyorsanız karşıdakinin hislerine ve bilinçaltına oynamalısınız. Bu yolda yanınıza aldıklarınız bir çanta dolusu sahtekarlık olabilir. Bence etiğe takılmayın.

8. Mafya babası gibi oturun.Oturuşunuzdaki asalet karşıdakinin bilinçaltına güven olarak işlenir.Rahat olmanız ve kollarınızı olabildiğince açmanız gerekir.

Hafifçe omuzlarınızı kabartın fakat kasılmayın.

Unutmayın:
Sevgilinizin sizinle ilgili kararları, ön yargıları, düşünceleri bilinçaltında biriktirilir. Size karşı tavırlarının %84'ünü de bilinçaltı oluşturur.

9. Telefonda "Alo" derken bile sevgilinizde karizmatik algısı oluşturmanız mümkün. Telefonu içten ve coşkulu açmak karizmatik olma şansını yok eder.

Dikkatli bir şekilde açıp karşıdakinin kim olduğunu öğrendikten sonra ses tonunu değiştirmek o kişiye kendini özel hissettirir. Yapılan aramalarda önce “Uygun muydun?” diye sormak, gelen aramalara çok geç dönmemek de karizmaya destek olur. En iyi sonucu almak için telefon görüşmelerinde mutlaka ayağa kalkmak, gözleri kapamak ve gülümsemek (karşıdaki görmese bile) hem daha enerjik hem de daha dikkatli olmayı sağlar.

10. El sıkışma sihri... İnsanlar için genellikle ilk izlenimin en önemli parçası olan kıyafeti gölgede bırakan davranış, kendinden emin bir şekilde el sıkışmaktır.

 

Elleri başparmak diğerlerinden olabildiğince uzakta kalacak şekilde geniş açarak ilk el uzatan olmak karizma kazandıran bir hamledir.

11. Her cümlenin sonunda kasıtlı olarak ses tonunuzu düşürün. Sürekli baş sallayarak dinlemeyi bırakın, söze başlamadan önce mutlaka tam iki saniye durun.

12. Aksesuarlar, sizden aldıklarının on mislini size katar ve sonuç olarak büyüleyici bir karizmaya sahip olabilirsiniz...

Her şeyin bir bedeli vardir. Pahalı ve kaliteli bir saat, gözlük ve parfümünüz olsun.

13. Karizmanizin sınırlarını zorlamak icin Bmw anahtarliğini masaya koyabilmeniz gerekmektedir. Çirkin erkek yoktur; Bmw'si olmayan erkek vardır. Bir Alman otomobilinin size katamayacagı şey yoktur.

Boyunuz olduğundan uzun gözükür, yakışıklı, karizmatik, tatlı biri olabilirsiniz bir anda :)

14. Kitap okuyun ve en az bir köşe yazarını takip edin. Günlük yaşantınızda bu bilgilerinizi kullanin. Entellektüel olmanız sapyoseksüel kızlarin ilgisini kazanmanızı sağlayabilir.

Kızı bulduk da sapyoseksüeli mi kaldı demeyin. Kızların % 80' i sapyoseksüeldir, sadece öyle olduklarının farkında degillerdir.

15. Sahne ışıklarını başkasına çevirin. Onlar oyuncu olsun siz juri olun.

Burada önemli bir parentez açalım. İnsanlar sizi övgünüz için takdir etmeyecek, onun yaptıklarıyla ne kadar ilgilendiğinizi gördukleri icin takdir edecekler. Bu sayede karşınızdaki insanın hislerine hitap etmiş olacaksınız.Unutmayın insanlar bilgileri unutur. Fakat hissettiklerini asla unutmaz.

16. Olur olmaz her şey için özür dilemeyin. Çünkü siz içinizden gelen hareketi sergilemişsinizdir. Davranışlarınızda kararlı olmanız karşı tarafın hoşuna gidecektir. Tabi abartmadığınız sürece...

17. Kızların düşünceleri sizin düşüncelerinize göre değişir. Karşınızdakine olumlu bir enerji verin. İletişimin %90'ı karşınızdaki insana verebildiğiniz enerjiden oluşur.

Bu karizmatiklik katmaz ama bu sayede çekici bir erkek olabilirsiniz.

18. Sevgilinize boş muhabbetler yapacağınıza hiç konuşmayın. İlişkinizde çok konuşan taraf siz olmayın.sözleriniz altın degerinde olmali; bu değerin yolu ise sükuttan geçer.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler