17.kattan düşen 4 işçi öldü!

KONYA’da 25 katlı inşaatın 17’nci katındaki asansör boşluğunda iskele üzerinde kaynak yapan 4 işçi, iskele halatının kopması sonucu düştü. İşçilerden 3’ü olay yerinde 1’i de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.Olay, saat 10.30 sıralarında Kule Site Al

17.kattan düşen 4 işçi öldü!

KONYA’da 25 katlı inşaatın 17’nci katındaki asansör boşluğunda iskele üzerinde kaynak yapan 4 işçi, iskele halatının kopması sonucu düştü. İşçilerden 3’ü olay yerinde 1’i de kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, saat 10.30 sıralarında Kule Site Alışveriş Merkezi yanındaki Kule Konakları inşaatında meydana geldi. 25 katlı inşaatın 17’nci katındaki asansör boşluğunda iskele üzerinde işçilerden Rasim Yılmaz (29), Abdülkadir Ceylani Özçelik (37), Adem Aytaç (30) ve Mehmet Omaç (23), kaynak yaptığı sırada, iskelenin halatı koptu.

Halatın kopması sonucu 17’nci kattan beton zemine düşen 4 işçiden Rasim Yılmaz, Abdulkadir Ceylani Özçelik ve Adem Aytaç olay yerinde, Mehmet Omaç ise kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Seha Yapı firması yetkilileri de yaptığı basın açıklamasında, 4 işçinin yaşamını yitirdiğini ve olay ile ilgili incelemenin yapıldığını belirtti. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler